W OBI też kiedyś wiaderka dawali przy otwarciu sklepu. Później były po DWA ZŁOTE !!! Buhahahahaha!!!!!
Współczuję tylko pracownikom Lidla, bo i tak nic więcej nie dostaną oprócz marnej pensyjki. Zachowywali się jak uchodzcy
Jestem Piotrkowianinem od urodzenia. Aktualnie wyprowadziłem się po za piotrków. Posiadam rejestracje EPI i nie oznacza to że jestem jakiś niedorozwinięty. W przeciwieństwie do wielu mieszkańców piotrkowa nie chodzę w skarpetkach z sandałami czy dresach z dwoma paskami, potrafię nawiązywać konwersację z różnymi ludźmi i nie uczęszczam na promocje do lidla. Wszystko zależy od człowieka a nie jego miejsca pochodzenia czy tablicy rejestracyjnej. Pozdrawiam serdecznie :-)
A coto za rurznica czy EP CZY EPI to sam tylko rejestracjie samochodu a niewiecie iacy sam ludzie potym sie niepoznaie ludzi ia mam przyjaciółkę zewsi i jest sympatyczna wcale niesam tacy zli a takam rejestrację to morzna zawsze zmienic gupcy !!!!!
Trzeba byc idiota zeby tak stac samo chaslo media mark nie dla idiotow pokazje biala rase
a od dziś w Biedronce bez kolejek, przepychanek i chamstwa kurtki SOFTHELL po 59,90 nic tylko się śmiać
Czy ktoś z komentujących zastanowił się przez chwilę kto jest autorem tego artykułu i filmu? Otóż odpowiedź brzmi : jedna z osób polujących na promocyjne kurtki w Lidlu. Autorka jest super obłudnicą, bo będąc rzekomo "w pracy" i filmując trzymała pod pachą 2 kurtki typu "SOFTSHELL". Pchała się tak samo jak opisani przez nią polujący na promocję. To się nazywa szczyt hipokryzji w piotrkowskim wydaniu.
Miałam już okazję być w Lidlu podczas promocji (ubrania sportowe) istny szał, ludzie biorą po kilka par, dziwię się, bo niby tacy wszyscy biedni, a zakupy hurtowe. W dodatku często te same artykuły są dostępne w innych punktach handlowych, w tych samych lub niższych cenach, brak jednak zmianki w gazetce i już ludzie nie kupują, przechodzą bokiem. Bezczelność niektórych osób przechodzi wszelkie granice prostactwa, faceci bywają gorsi od kobiet.
Napuszczają Was wzajemnie na siebie, a Wy dajecie się w to wkręcać. Czy to ważne kto EPI czy EP? Mnie to przypomina czasy komuny gdzie świadomie skłócano miasto z wsią, bo wiadomo, że wówczas jest łatwo ludźmi rządzić. Ale gdyby nie ta pracowita wieś posiadająca prywatne gospodarstwa rolne, to ci w miastach mogliby tylko żyć na tym co by dostali na kartki.
Dziwię się tylko, że zrobiono wokół tych ogólnopolskich promocji taką wrzawę. Na portalu Metro napisali nawet w tytule polska dzicz. I co fajnie Wam teraz, gdy oficjalnie plują Wam w twarz? Ciekawe dlaczego nikt nie napisał jakie dantejskie sceny dzieją się w Ameryce podczas promocji, ale wówczas nic nie wspomina się o dziczy tylko pisze o szturmie klientów na markety podczas promocji. Oj, Polacy nie dawajcie się wpuszczać w maliny!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!